Over ons
  Consultancy     Participaties     Vastgoed     Contact  
Producten en Diensten
Thesis Wouter Goofers (2016)
Thesis Wouter Goofers (2019)
Thesis Wouter Goofers (2020)
Algemeen:
Startpagina

Geassocieerde adviseursWim van 't Hoff

Na het behalen van een graad in het Nederlandse recht (1972-1977) en notarieel recht (1979-1981) aan de Universiteit Leiden, is Wim van 't Hoff sinds 1990 werkzaam als notaris. Hij is lid van de Koninklijke Notariele Broederschap en onafhankelijk voorzitter van de Stichting Certificering VBO Makelaars. Wim is ook een on-line notaris via Diginotaris.

www.bvvg.nl

Wim van 't Hoff

Hans van Schaijk

Hans van Schaijk is als jurist (Erasmus Universiteit Rotterdam) gespecialiseerd in arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden. Hij is zelfstandig adviseur bij Werkgeversbelangen.nl. Hij heeft zeer veel ervaring in diverse branches als adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Bovendien is hij een zeer ervaren CAO-onderhandelaar voor werkgevers, zowel inhoudelijk als procesmatig.
Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsverhoudingen.

www.werkgeversbelangen.nl

Hans van Schaijk

Peter Groenendijk

Peter Groenendijk is de honorair consul voor Nederland in Midden-en Noord-Florida. Hij is geboren en getogen in Nederland en nu woonachtig in Orlando. Hij heeft zich aangesloten bij het adocatenkantoor NeJame, Lafay, Jancha, Ahmed, Barker en Joshi, PA als Internationaal Consultant.

Na zijn universitaire graad in de economie, werkte de heer Groenendijk meer dan 12 jaar voor een multinationale onderneming in diverse landen in Latijns-Amerika.

www.idealhomesusa.com

Peter Groenendijk

Jos Zevenberg

Mr (Jos) Zevenberg (1963) heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Groningen en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het arbeidsrecht (Specialisatieopleiding arbeidsrecht PALA Erasmus Universiteit Rotterdam) en ondernemingsrecht. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Sinds 1988 is hij werkzaam als advocaat en partner van het kantoor AantjesZevenberg Advocaten te Rijswijk. Hij staat zowel bedrijven als werknemers bij in arbeidsrechtelijke geschillen, adviseert bij reorganisaties en kwesties rondom medezeggenschap.

www.aantjeszevenberg.nl

Jos Zevenberg